Podeu seguir venent o intercanviant llibres a travès del nostre web!! Si, si… les families han quedat molt contentes d’aquesta nova experiència que l’AMPA va posar en marxa aquest final de curs. Moltes, però, no van poder venir i es van quedar sense participar. Per això, hem pensat que podeu inserir un anunci a la nostra pàgina web (aneu al menú esquerra, a Anuncis). Heu d’omplir el formulari (no oblideu posar el correu electrònic de contacte per que us puguin localitzar). Si podeu posar fotos dels llibres per mostrar el seu estat, perfecte!! Esperem poder seguir ajudant a la nostra comunitat educativa amb aquest i altres projectes.
Recordeu si us plau de comunicar-nos quan s’hagi de treure l’anunci de la pàgina! Gràcies!

Èxit de l’experiència d’intercanvi i venda de llibres de text de segona mà!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *