Durant aquest curs, des de l’AMPA, com ja varem informa-vos en el seu moment, hem dut a terme un curs de conversa d’anglès amb el professor Corrado Sana. Ha estat un curs molt profitòs per a tothom on, tot i els diferents nivells, cada un/a dels participants hem pogut millorar el nostre anglès.

Tenim previst tornar a repetir aquesta experiència el proper curs. Us n’ informem perquè ho tingueu present. Si teniu clar que us agradaria participar, us demanem que ens contesteu enviant un mail a ampa.mroig@gmail.com o contactant a travès de la nostra web.

A començaments de setembre, moment on ens hem de comprometre, tornarem a enviar un mail recordatori.

Curs de conversa en anglès per a pares i mares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *