Una de les línies estratègiques del Govern de la Generalitat de Catalunya és promoure la implicació de la família en el seguiment de l’evolució acadèmica i personal dels seus fills.

És en aquest marc que el Departament d’Ensenyament posa en funcionament el nou web “Família i Escola. Junts x l’Educació” adreçat a les famílies amb la finalitat de posar al seu abast informació, orientacions i recursos per millorar la seva implicació en el procés escolar i educatiu dels seus fills i filles.

Aquest espai està disponible a partir del 15 de setembre de 2011, a l’adreça www.gencat.cat/ensenyament/familiaiescola.

Com podreu observar, les informacions escolars que trobareu actualment fan referència a les etapes d’ educació infantil, primària i secundària obligatòria. Properament s’incorporarà la informació referent a la resta d’etapes educatives.

Nova web per a les families de la Generalitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *