Com és el dia a dia dels científics? Vols extreure el treu propi ADN? o potser trepitjar un laboratori de veritat de la mà dels investigadors del centre?
Si el tema us interessa o els vostres fills tiren més per temes científics, aquest és un bon pla per aquest cap de setmana ja que el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona celebra el seu dia de portes obertes el dissabte dia 1 d’octubre.

2011 és l’any internacional de la Química i per això al Parc han muntat activitats i espectacles relacionats amb aquesta ciència. Sota el títol de “La química de la vida” us presentaran espectacles i experiments científics que us demostraran que, ben mirat, tot és química.

Dia de la ciència per families aquest dissabte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *