El dia 2 d’ octubre l’ entitat ECOM es proposa per un acte de sensibilització en relació a la inclusió social de les persones amb discapacitat, amb la gravació d’un “lipdub” (video seguint una música) que finalitza amb un “dancemob” (ball multitudinari).

ECOM és un moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física, amb la missió principal de defensar els drets de les persones amb discapacitat física i treballar per la millora de la seva qualitat de vida.

Històricament ECOM ha col·laborat amb les administracions i els centres educatius en la millorar de la inclusió escolar dels nens amb discapacitat.

El lloc serà la Cúpula de Las Arenas (Centre comercial de Las Arenas, Plaça Espanya, s/n. Barcelona), a les 11.30 hores. Si voleu participar reviseu les dades al cartell que us anexem. Animeu-vos, serà molt divertit!!

Attachment: Cartell lipdub discapacitats (316.43 kb)
Dancemob i lipdub per la discapacitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *