Aquestes beques van destinades a alumnat que ha de cursar ensenyaments postobligatoris en centres educatius de Catalunya i que ha finalitzat amb bon rendiment escolar l’educació secundària obligatòria en centres educatius sostinguts amb fons públics de Catalunya.

Qui en pot optar? els i les alumnes que han de cursar ensenyaments postobligatoris de batxillerat, formació professional, ensenyaments artístics d’arts plàstiques i disseny, i ensenyaments musicals o esportius en centres educatius de Catalunya i que compleixin els requisits.

Termini per presentar la sol·licitud: del 23 de setembre al 22 d’octubre de 2011.

Beques a l’estudi per a alumnes amb bon rendiment escolar a l’educació secundària obligatòria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *