Per primera vegada a Terrassa les ONG Vols i Ajuda en Acció duen a terme enguany la Campanya Mundial per l’Educació. Durant els mesos d’octubre i novembre, una exposició itinerant recorrerà les sis biblioteques de districte de la ciutat per explicar quina és la situació de l’educació al tercer món.

La campanya és d’abast internacional i porta el lema que fa referencia a la discriminació per raó de sexe en l’educació. Segons les xifres, dos terços de la població analfabeta mundial són dones. A través d’aquesta exposició es conten experiències concretes i exemples que pretenen acostar-nos a com pot millorar la vida de les persones del tercer món accedint i millorant la seva educació.

La Campanya Mundial per l?Educació, fundada el 1999, reuneix a ONG i sindicats d´educació en més de 150 països arreu del món. Per això compta amb una capacitat singular de mobilització de la societat civil.

Si voleu veure un video molt interessant sobre el tema aneu a YouTube: http://youtu.be/prna55zzElk

Campanya mundial per l’educació a Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *