El Claustre de Professors del nostre institut s’ha adherit a la proposta d’un grup de centres de la ciutat i la comarca per passar a realitzar les classes d’ESO i Batxillerat en jornada intensiva de matí tal i com ja s’estan fent en altres instituts de Catalunya. Atès que en cas que es tiri endavant la proposta, aquesta decisió suposaria un canvi organitzatiu important que afecta òbviament els alumnes i les famílies, l’institut no prendrà cap decisió sense l’acord de les famílies. Per aquest motiu, abans de portar la proposta al Consell Escolar del Centre, es demana un posicionament de l’AMPA sobre aquesta qüestió. Per això us convoquem a la propera Assemblea Extraordinària de l’AMPA que tindrà lloc el dijous 30 de maig de 2012 a les 20h., amb el següent ordre del dia:

– Posicionament de l’AMPA respecte la proposta de nou horari a ESO i Batxillerat amb jornada intensiva de matins.
– Altres qüestions
Presentació de la nova junta
Informació d’activitats de final de curs
– Precs i preguntes

Attachment: Convocatòria (54.39 kb)
Adhesió a la jornada reduïda a l’institut: assemblea informativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *