La comunitat educativa prepara un calendari de mobilitzacions contra la qual qualifica com la “major agressió educativa” de la història de la democràcia. Pares, alumnes i professors uniran els seus esforços per demanar al Govern que faci marxa enrere en unes retallades que suposaran, segons denuncien, l’acomiadament de més de 100.000 professors, l’increment d’alumnes a les aules amb la consegüent pèrdua de qualitat educativa, i la ruptura dramàtica de la igualtat d’oportunitats en l’accés a la universitat, amb l’increment del preu de les taxes i la reducció del pressupost de beques i l’enduriment dels requisits per accedir als ajuts.
(Cadena Ser, 22/05/12)

Avui vaga a tot l’ensenyament públic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *