Des de Districte Jove s’està treballant per la realització d’un Flash mob, que es durà a terme el divendres 8 de juny, a les 19h, a la plaça Vella de Terrassa.

Per aquells que no conegueu Districte Jove, es tracta d’un projecte socio-educatiu del Servei de Joventut i Lleure Infantil de l’Ajuntament de Terrassa, adreçat als/les joves entre 12 i 18 anys, on es fomenta la participació activa a partir d’una oferta lúdico-educativa.

El projecte es desenvolupa a nivell de ciutat, a través d’un equip format per 10 educadors/es socials organitzats en parelles educatives. Cada parella té assignat un districte com a principal àmbit d’actuació, i fa servir el corresponent Centre Cívic com a punt de referència.

Per a fomentar aquesta participació juvenil, s’ha organitzat un Flash mob, mobilització espontània, que consisteix en una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza quelcom una mica inusual i després es dispersa ràpidament. En aquest cas es tracta d’un ball i us volem convidar i animar a que participeu. Per fer-ho entreu a facebook.com/districtejove o a Youtube: Flashmob Districte Jove! Participa! i seguiu les indicacions, allà també podreu veure la coreografia que cal aprendre.

Apunta’t al Flashmob del Districte Jove

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *