Els i les nostres alumnes de 4art ja han enfilat cap a Euskadi per gaudir del seu viatge de final de curs, ben merescut! Per no avorrir-se han planificat un conjunt d’activitats d’allò més engrescadores. Entre esportives i culturals no sabem si podran descansar gaire, però són joves, ¿no?

S’allotjaran a la localitat de Morga i les activitats a fer són paintball, windsurf (a la platja de Sopelana), hípica, piragüisme, cursa d’orientació nocturna i visites a Bilbao, Gatika i al Castell de Butron, San Juan de Gaztelugartze, Donosti (catedral del Buen Pastor, platja de la Concha, cubs de Moneo) y Gernika.

Bé, ja us ho hem dit que tenien una agenda com la d’un ministre. Esperem que s’ho passin d’allò més bé i tornin ben carregats de noves experiències cara al nou curs.

Els de 4t ja han marxat al Pais Basc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *