Abans de marxar del tot, que ja sabeu que l’AMPA sempre està fent alguna coseta, us comuniquem que el proper dia 12 de setembre, a les 18h. es celebrarà, de nou, la jornada de venda de llibres de text de segona mà. Aquest cop intentarem que la jornada sigui més fluida, ja que en la valoració que l’AMPA ha fet de la darrera, realitzada el passat juliol, creiem que van haver alguns problemes, tot i que, en general, les families estan molt contentes. Us agraïm la confiança i esperem informar-vos a travès del web sobre la nova organització de la jornada, que no té més objectiu que el fet de que totes les families quedin satisfetes amb la venda i compra dels llibres escolars.

Jornada de venda de llibres de 2a mà al setembre!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *