Hola a tothom! ja s’han acabat les vacances per a molts de nosaltres i per l’AMPA, que ja s’ha posat en marxa per organitzar la segona jornada de venda de llibres de segona mà d’aquest any 2012. El curs comença doncs intentant donar un cop de mà amb les families amb aquest projecte que ens ajudarà a estalviar una miqueta. La jornada està prevista per al dia 12 de setembre a les 18 h. Si, és el mateix dia que comencen les classes, així us serà més difícil oblidar-vos. Us hi esperem, com sempre al hall de l’institut. En aquesta ocasió hem previst alguns aspectes d’organtizació que no estaven presents al juliol i que ens ajudaran a que la jornada sigui més efectiva. Us anexem un document que fa referència a la jornada de juliol però que us ajudarà a entendre com funciona l’activitat a aquells que hi participeu per primera vegada.

Tornem amb la venda de llibres de text de segona mà!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *