L’avaluació diagnòstica és una avaluació de caràcter orientador i formatiu per als centres. No determina, per tant, l’expedient acadèmic individual de l’alumnat.

L’avaluació diagnòstica ha de permetre avaluar l’assoliment de la competència comunicativa lingüística i de la competència matemàtica al final del cicle mitjà d’educació primària i del segon curs de l’ESO. Les proves d’administren a l’alumnat de cinquè d’educació primària i a l’alumnat de tercer d’ESO.

El curs 2012-2013 és el quart curs que s’aplica l’avaluació diagnòstica.

Les proves s’han d’aplicar entre els dies 15 i 26 d’octubre de 2012. Cada centre pot escollir els dies d’aplicació, segons les seves necessitats organitzatives i decideix el dia o els dies concrets que es fan les proves, dins de la quinzena prevista.

Proves d’avaluació diagnòstica a l’octubre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *