El Servei Català de Trànsit (SCT) ha editat el llibre L’emocionant adolescència. Joves al volant, escrit pel pediatre Eduard Estivill i la psicòloga i pedagoga Montserrat Domènech, amb la col·laboració de Mutual de Conductors. El llibre és un material divulgatiu adreçat a pares i mares que inclou reflexions i pautes a tenir en compte sobre els canvis físics i psicològics dels joves durant l’adolescència, prenent com a eix central la seguretat viària.

Del llibre s’han editat 10.000 exemplars, els quals s’oferiran principalment a les associacions de pares i mares dels centres d’Educació Secundària de tot Catalunya. A més, també es lliuraran als monitors d’educació viària, que els podran utilitzar durant les sessions educatives de sensibilització adreçades a les famílies.

El dia 4 d’octubre es realitzarà a Terrassa la presentació del llibre. Veiu document adjunt.

Attachment: Presentació llibre a Terrassa (17.96 kb)
Presentació del llibre “L’emocionant adolescència. Joves al volant”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *