Benvolgudes famílies,

Una vegada iniciat el curs, us volem convidar a participar a l’AMPA de l’institut. Aquest any aquesta participació és especialment necessària ja que s’han produït fets importants com és el pas a l’horari intensiu i sense oblidar el context d’austeritat pressupostària que esta afectant a tots els serveis públics. Us convoquem doncs a la propera Assemblea General Ordinària de l’AMPA que tindrà lloc el dilluns, 29 d’octubre de 2012, a les 20,30 h., amb el següent ordre del dia:

– Informació de les activitats i actuacions realitzades durant el curs 2011-2012

– Aprovació dels pressupostos

– Activitats i actuacions previstes curs 2012-2013

– Renovació de la Junta de l’AMPA

– Precs i preguntes

Assemblea general ordinària de l’AMPA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *