Com ja sabeu, durant tres dies (avui ja és l’últim) s’ha celebrat la vaga general d’estudiants convocada pel sindicat d’estudiants i seguida de manera bastant potent a tot l’estat espanyol.

A aquesta vaga general, se suma una propera convocatòria organitzada per MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa), pel proper dissabte, 27 d’octubre, a Barcelona per protestar contra les retallades que ja estem patint en l’educació i les que es puguin produir coincidint amb l’aprovació dels propers pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

La manifestació portarà el lema “Per l’educació pública, cap retallada”, “invertir en educació és construir país” i arrencarà a les 18:00h, i anirà de la plaça Urquinaona fins a la plaça Sant Jaume. Totes les plataformes i entitats socials i de l’educació, professorat, famílies i alumnes, estan cridats a participar i expressar el seu rebuig a les retallades.

Vaga general d’estudiants i nova convocatòria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *