Les classes de reforç de diferents matèries que realitzaran els professors de Sigma Formació ja han començat. Es tracta, com ja us deiem en alguna altre notícia, de grups reduïts amb la idea de poder treballar al màxim amb cada alumne. Les matèries que es poden treballar son pràcticament totes i els professors són tots joves estudiants universitaris amb experiència donant classes i un ampli coneixement de les matèries que imparteixen.
Les inscripcions segueixen obertes. Les classes que han iniciat es realitzen en dimarts amb un horari de 16 a 17.15h. Si voleu més informació reviseu el document adjunt.

Attachment: Full informació i inscripció (255.63 kb)
Comencen les classes de reforç a l’institut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *