Tot i que a la nostra escola es va decidir en assemblea l’adhesió al sistema de jornada intensiva, cal revisar de tant en tant algunes noticies sobre el tema que ens poden fer reflexionar en un sentit o un altre.
Un estudi de la Fundació Jaume Bofill avisa que la jornada intensiva, que ja apliquen un 71% dels centres de Secundària catalans, pot generar desigualtats per la manca de recursos tant de les famílies com de la mateixa Administració per omplir les tardes d’activitats extraesolares i atendre els alumnes.
Així es desprèn de l’estudi A les tres a casa? L’impacte social i educatiu de la jornada contínua, realitzat per la doctora en Sociologia i responsable de recerca de la Direcció d’Usos del Temps de l’Ajuntament de Barcelona, Elena Sintes.

Estudi sobre la jornada intensiva als instituts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *