Seguim amb la polèmica sobre la llei Wert, on es posa en risc el model d’immersió lingüístic a Catalunya el model d’immersió lingüístic a Catalunya, un model d’èxit i cohesió social des de fa més de 30 anys”.

Un altre objectiu de l’avantprojecte de la llei educativa que planteja el ministre d’Educació, José Ignacio Wert, és relegar la llengua catalana a matèria d’especialitat.

Per donar suport a la immersió lingüística pel català a l’escola, la plataforma Somescola.cat, convoca el proper dia 11 de desembre a les 18h. una manifestació al Raval de Montserrat. A la concentració es llegiran uns petits parlaments per diverses persones i es llegirà el manifest actualitzat de la Plataforma Som Escola

Manifestació per donar suport a la immersió lingüística pel català a l’escola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *