Benvolgudes famílies,

Hem rebut un escrit d’ un grup de pares i mares de 1r de batxillerat sobre la vaga d’ estudiants de 3 dies que hi ha convocada aquesta setmana demanant que se’ n faci difusió entre el col·lectiu de pares i mares del nostre centre. Us adjuntem el document i aprofitem l’ ocasió per fer una voloració al respecte.

Com ja deveu saber, aquesta és la segona convocatòria de 3 dies de vaga que es realitza aquest curs. Des de l’ AMPA no volem qüestionar ni el dret dels estudiants a convocar aquesta vaga ni els motius de la protesta, que segurament compartim en major o menor grau moltes famílies. Però si que voldríem convidar a totes les famílies a reflexionar si aquest tipus de convocatòria de forma reiterada és la més idònia per canalitzar les legítimes reivindicacions dels nostres fills.

Vaga d’estudiants de tres dies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *