En referència a la convocatòria de vaga per part dels estudiants i la comunicació via correu electrònic que us vam fer arribar ahir, cal dir que hem rebut resposta d’unes 15 famílies que subscriuen el contingut del document i demanen des la inquietud i la preocupació si es pot actuar d’alguna manera.

Us hem de dir que per part de l’AMPA vam tenir coneixement de la convocatòria pràcticament d’un dia per l’altre i per tant ho hem tingut temps material per fer cap altra tipus de gestió, més enllà de la pròpia tramesa. Tot i així, us volem comunicar que tractarem aquesta qüestió en la propera reunió de la junta de l’AMPA i que la incorporarem també en la propera reunió amb l’equip directiu de l’Institut. És evident que cal tractar aquesta qüestió de forma racional i reflexiva de cara a possibles futures convocatòries.
Us convidem a participar en la propera reunió de la Junta de l’AMPA el dilluns 18 de febrer per tractar aquesta qüestió.

Més sobre la vaga d’estudiants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *