Al 2007 es va suprimir del Codi Civil la frase que els pares podien “corregir raonable i moderadament els fills”. El que es va conèixer com que la bufetada o la bufetada s’havien eliminat. Quines conseqüències ha tingut aquest canvi legal? Ha beneficiat durant aquests anys aquesta sobreprotecció al ‘rei de la casa’? Quins conflictes s’han obert entre el deure dels pares i els drets dels fills? Són algunes qüestions sobre les quals reflexiona Maria de la Válgoma en el seu llibre ‘Pares sense drets, fills sense deures’ (Editorial Ariel). La doctora en Dret i professora titular de Dret civil a la Universitat Complutense de Madrid dóna algunes claus i proposa possibles itineraris de sortida en el sempre complex laberint jurídic de la infància.

Padres sin derechos, hijos sin deberes. El nou llibre de la María de la Válgoma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *