La Setmana de la Formació i el Treball engloba el Saló de l’Ensenyament, del 13 al 17 de març, que acull al seu torn la 10ena. edició del Saló dels Idiomes, i el Saló de Màsters i Postgraus, Futura, els dies 15 i 16 de març. En total es preveu reunir uns 180 expositors i 70.000 visitants, entre estudiants, graduats i professionals de l’àmbit de l’ensenyament.

El Saló de l’Ensenyament, que se celebrarà al palau 2, reunirà una completa oferta en estudis de batxillerat, carreres universitàries, estudis superiors, complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l’educació. El seu principal objectiu és ser una eficaç eina d’orientació i assessorament per als estudiants i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral.

Saló de l’Ensenyament 2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *