El dimecres 3 d’abril una delegació de la Junta de l’AMPA es va reunir amb els delegats de totes les classes de l’institut i amb una representació de l’equip directiu de l’institut.
Tal i com ja us vam informar, vam sol·licitar aquesta trobada després de la inquietud va sorgir amb la darrera convocatòria de 3 dies de vaga per part dels estudiants. Per part nostra vam transmetre als delegats de classe que des de l’AMPA compartim la voluntat de defensa dels sistema públic d’ensenyament i podem donar suport a les mobilitzacions que els alumnes plantegin amb aquest objectiu, però alhora els vam demanar que fessin una reflexió sobre la idoneïtat de les les formes de mobilització. Els vam transmetre la inquietud manifestada per moltes famílies davant la convocatòria de forma precipitada de llargues jornades de vaga, i els vam demanar que davant de futures convocatòries ho tinguessin en compte.
Es va establir un diàleg interessant amb els estudiants i un debat entre ells sobre l’efectivitat de les convocatòries, la forma de convocar-les, la participació dels alumnes, etc. I van reconèixer que calia un major nivell de debat, diàleg i reflexió. Es va reconèixer també que s’havia de treure més partit de les diferents plataformes de relació que tenien a l’abast: delegats de classe, sindicats d’estudiants, consell escolar, i a aprofitar-les millor de cara a futures ocasions.

Reunió amb alumnes per parlar sobre les convocatòries de vaga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *