El projecte CLAU té com a objectiu posar a l’abast de les famílies i les AMPA les eines i recursos necessaris per portar a terme activitats formatives per tal que les persones adultes de l’entorn de l’alumnat puguin acompanyar el seu procés educatiu.

Les activitats que es portaran a terme en aquest projecte busquen influir en l’èxit educatiu de tots i totes i estan basades en evidències científiques reconegudes internacionalment, concretament estaran guiades per la recerca europea de més rellevància en l’àmbit d’educació escolar INCLUD-ED. Strategies for inclusion and social cohesion from education in Europe, (Projecte integrat en el 7è Projecte marc de la Comunitat Europea (2006- 2011) que mostra la importància vital de la participació i formació de les famílies i la correlació entre família i comunitat com detonant de l’èxit escolar.

Així doncs, aquest projecte vol apoderar les famílies a través de les AMPA per tal que treballin per elles mateixes actuacions que afavoreixen l’èxit educatiu.

T’interessa… Projecte Xarxa Clau per a l’ èxit educatiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *