Enguany tenim campus d’estiu al nostre institut! A partir del proper 26 de juny i fins el 12 de juliol els nostres fills i filles tenen un espai més d’esbarjo dins l’oferta d’activitats de lleure que tenim a Terrassa. Es tracta d’un campus de perfeccionament de bàsquet i multiesportiu de raquetes.

La gestió està compartida per en Pablo Mitjans (coordinador de l’Associació Esportiva) i el professor d’Educació Física, en Jordi Oliver. La idea és oferir als alumnes del Montserrat Roig una opció de millora esportiva dels esports esmentats anteriorment, així com una oferta assequible (econòmica i de qualitat) per a aquelles famílies que els interessi.

El campus es realitzarà a les instal·lacions esportives de l’institut.

Per qualsevol dubte s’ha obert un correu electrònic: aeemontroig@gmail.com

Attachment: Més informació... (312.80 kb)
Campus d’estiu a l’Institut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *