Com cada curs, seguirem el proper amb les classes extraescolars d’anglès. Donada la bona acollida que han tingut els amics de Sigma Formació, seran ells els que impartiran també aquesta activitat, ja que considerem que el preu es força competitiu i, a més, s’utilitzen els mateixos materials que es fan servir a l’Escola Oficial d’Idiomes.

El proper curs seguim amb l’anglès extraescolar

Un pensament en “El proper curs seguim amb l’anglès extraescolar

  • 15 de setembre de 2013 a les 19:11
    Enllaç permanent

    Bon dia Maribel. Potser una mica tard.. però la informació sobre l’activitat d’anglès a l’institut te la proporcionaran amb tot detall a SIGMA que és el centre d’estudis que porta a terme l’activitat a l’Institut (sigmaformacio@sigmaformacio.com)

    Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *