Com ja comença a ser costum, estem organitzant la jornada de compra i venda de llibres de segona mà que fem cada any (una al juliol i una altra al setembre). Recordeu que heu de portar els vostres llibres del curs que acaba de finalitzar en bon estat (com millor estiguin més fàcil us serà vendre’ls!) i la llista dels nous llibres que us donaran a l’Institut, per tal de que no compreu el llibre equivocat.
Enguany la primera jornada serà el 4 de juliol, a les 18h.

Molt important!!!

Els LLISTATS que s’han donat NO SÓN DEL TOT CORRECTES: falten ISBN, i ha llibres on diu “última edició”, etc. Davant d’això recomanem:
  • En totes les transaccions on hi hagi un contacte dels venedors ha d’ haver el compromís de retornar l’import si es produeix alguna confusió.
  • Hi ha llibres que ha canviat l’edició, però no l’editorial ni els autors, en aquest cas ens podem trobar que el llibre vell queda descartar, però resulta com l’any passat que en el llibre d’economia de 1rt BAT només canviava 1 pàgina, UNA en tot el llibre.  En aquest cas queda en mans del comprador si fa o no la transacció. L’AMPA, el venedor o l’institut no se’n fa responsable.
Torna la venda de llibres de segona mà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *