aula informaticaBenvolgudes famílies, a partir del dia 4 de febrer l’Institut en col·laboració amb l’AMPA posarà a disposició dels alumnes un espai d’estudi i treball on podran disposar d’ordinadors i accés a internet. Els alumnes comptaran amb el suport de monitors que els assistiran en la utilització dels ordinadors i en la realització de les tasques que tinguin encomanades.

En principi l’activitat es portarà a terme dels dimarts i dijous de 16:30 a 18:00 a l’aula d’acollida . Si es desenvolupa de forma satisfactòria de cara el proper curs es plantejarà l’ampliació de dies i horaris.

L’activitat s’adreça als alumnes d’ESO i de forma específica als de primer i segon curs. Cal remarcar que l’assistència dels alumnes és voluntària, i que no és un espai de joc, és un espai de treball i estudi. I per tant cal respectar les persones, l’aula i fer cas a les indicacions dels monitors.

L’AMPA promou aquesta actuació amb la voluntat d’oferir un marc  complet i divers d’activitats extraescolars que complementi i permeti optimitzar l’aposta de la comunitat educativa de l’Institut per la jornada intensiva.

AULA D’INFORMÀTICA OBERTA-ESPAI D’ESTUDI I TREBALL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *