Salut Comunitària (Ajuntament de Terrassa)

Es tracta de la web del servei de Salut i Comunitat de l’Ajuntament de Terrassa que té com a missió la millora de la salut de les persones a través del desenvolupament de diversos programes comunitaris de promoció de la salut. Per contactar amb ells pots escriure a: salut.comunitaria@terrassa.cat

Famílies amb veu

Un projecte de la Fundació Jaume Bofill per augmentar la implicació dels pares i mares en la millora de l’escola.

Viu la poesia

És poesia d’autors catalans com ara Josep Maria de Sagarra, Miquel Martí i Pol o Joan Brossa. Té una part adreçada a nens i una altre a adults.

Families i escola. Programa de la XTVL.

Aquest programa, de la Xarxa de Televisions Locals és, sobretot, un programa didàctic, l’objectiu bàsic del qual és que les famílies tinguin més informació i eines per fer cada dia la seva tasca educativa.

Observatori de la Segregació Escolar

Us recomanem el bloc “Observatori de la Segregació Escolar”, un espai a internet que recull notícies, recerques, reflexions, articles i informacions diverses sobre aquest tema. El bloc ha estat creat per un grup de pares, mestres, investigadors i ciutadans per tal de contribuir a què es prengui seriosament la segregació escolar. Un lloc que segur és del vostre interès.

Diomira

Web de l’Associació Diomira, una entitats que ofereix recursos i un espai de reflexió destinat a joves.